fbpx
Hoppa till innehåll

Utefys

Utefys i Boman’s trädgård


MED THERÉSE WALLENTIN

Hälsocoach

Välkommen till SMART utefys-träning i sommar. Här kommer vi svettas i 60 minuter till olika fyspass med endast din kropp som redskap. Vi utmanar oss i kondition, styrka, rörlighet och balans samtidigt som vi har det väldigt kul! Ta med egen yoga-/träningsmatta och en vattenflaska.

FÖR MEDLEMMAR

Du som är medlem eller som har klippkort på SMART Hälsa Lifestyle i Trosa har möjlighet att boka in dig på passen gratis och det gör du i appen Wondr. precis som när du bokar in dig på gymträning. För dig som har klippkort dras ett klipp vid varje träningstillfälle. Du kan se och boka passen 2 veckor i förväg.


FÖR ICKE-MEDLEMMAR

För övriga kostar varje tillfälle 149 kr (1 klipp) per gång. Träningstillfället kan man köpa via webben eller i appen. Alternativt betala på plats via Swish. Swisha då till 123 426 24 65 och märk betalningen med ’Utefys’.


FRUKOST PÅ BOMAN’S

Efter passet har du möjlighet att njuta av Bomans goda frukost för ett förmånligt pris om 210 kr. Vill du äta frukost behöver du anmäla det senast på måndag samma vecka som du ska träna på utefysen, detta för att Bomans ska kunna planera antalet frukostar.

Anmäl dig till frukosten via pt@smartlifestyle.se och ange att du vill äta frukost i samband med utefys. Frukosten betalar du direkt på plats på Bomans.

Vid dåligt väder ställs träningen in. Meddelas via appen samt i sociala medier. 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.