fbpx
Hoppa till innehåll
INVESTERA I DIG SJÄLV

Personlig träning

Vill du ha hjälp att komma igång med din träning? Vill du skapa kontinuitet eller nå ett specifikt mål? Är du ute efter mer inspiration, eller har svårt att motivera dig till motion? Då är att träna med en PT (personlig tränare) något för dig. Tillsammans skapar vi en hållbar grund och långsiktig plan för dig att bygga vidare på.

Du väljer själv vilket ditt fokus är och vi har en kontinuerlig dialog om hur kroppen känns och hur vi ska ta träningen vidare till nästa nivå.

Du behöver vara medlem på SMART Hälsa Lifestyle i Trosa för att kunna boka våra pt-tjänster. Tveka inte att höra av dig om du har frågor till pt@smartlifestyle.se

STYRKA
100%
KONDITION
100%
RÖRLIGHET & BALANS
100%
PRISER

Personlig träning

Observera att du måste ha ett aktivt medlemskap på SMART Hälsa Lifestyle Trosa för att nyttja pt-tjänster. Har du frågor kring våra pt-tjänster och upplägg är du välkommen att kontakta oss. Är du redan medlem kan du kan köpa pt-lektioner i appen Wondr. under ”Mitt medlemskap”.

1 TILLFÄLLE

795 kr

 Få ett personligt och anpassat upplägg för just dig. Tillsammans jobbar vi utifrån dina förutsättningar för att nå just dina mål.

3 TILLFÄLLEN

2295 kr

Kom igång med din träning anpassad efter dina önskemål och behov. En bra kick-start för dig som behöver träningsinspiration.

10 TILLFÄLLEN

7495 kr

 För dig som vill utveckla din styrka, teknik och uthållighet, för mer inspiration, motivation och glädje i träningen.


PT DUO 1 TILLFÄLLE

1195 kr

  Det är alltid roligare är träna tillsammans! Kom igång med din kompis, partner, förälder eller syskon. 

PT DUO 10 TILLFÄLLEN

9995 kr

Vill ni träna kontinuerligt tillsammans, kanske ska ni delta i ett lopp, tävling eller bara vill träna tillsammans. Bli peppad och inspirerade!

GYM-INTRO

295 kr

 En personlig guidning av gymmet och hur du använder maskiner och utrustning på ett säkert sätt.

Gym-intro får du köpet när du tecknar medlemskap.

PERSONLIG TRÄNARE & KOSTRÅDGIVARE

Therése Wallentin

Jag tror på funktionell träning som både ska vara rolig och motiverande. Jag tror också på att stärka kroppen inifrån och ut. Teknik går alltid före ökad belastning. Jag hoppas jag kan inspirera dig till tränings- och rörelseglädje.

VAD KUNDERNA SÄGER

Kundrecensioner

Jag har tränat i många år med personlig tränare, men så här roligt har jag inte tyckt att träning är. Nu kan jag till och med längta till nästa pass.

MARIA KRONA

Träningen är rolig och jobbigt. Det är kul att testa olika övningar och som går att anpassa efter sin egen förmåga. Jag trivs verkligen med Tessan som PT.

ANNA-MARIA ÖSTENSSON

Jag är egentligen ingen gym-människa. Men med rätt hjälp och anpassade övningar känns träningen med Tessan både rolig och utmanande.

CECILIA MÅRTENSSON
FÖR HÅLLBARA RUTINER

Kostrådgivning

Boka en kostrådgivning för att få hjälp att hitta balans i ditt dagliga matintag, en plan för viktnedgång/uppgång och verktyg för att hålla dig viktstabil när du nått ditt mål.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.