fbpx
Hoppa till innehåll

Friskvårdsbidrag

Har du turen att få Friskvårdsbidrag av din arbetsgivare?
Vi hjälper dig att omvandla det till mest möjliga träning!

Det blir mer och mer populärt bland arbetsgivare att ge sina anställda ett Friskvårdsbidrag. En arbetsgivare har rätt att ge varje anställd max 5000 kronor per år i friskvårdsbidrag, fullt avdragsgillt. Upp till 5000 kronor är det dessutom skattefritt för den anställde. En fantastisk möjlighet för företaget att stärka sin personal och proaktivt skapa bättre hälsa och välmående och därmed ökad frisknärvaro istället för dyr sjukfrånvaro.
Samtidigt ger det MASSOR till den anställde som får ett bidrag för att träna på en massa olika sätt och därmed bidra till ett ökat välmående.

Vi på SMART Hälsa är fullt beredda på att hjälpa dig med hur du ska få maximalt utav ditt Friskvårdsbidrag. Vi skräddarsyr lösningar om det behövs och räkna med att vi alltid kommer hitta ett förslag på bästa möjliga lösning.

Under 2020 kommer Scania att erbjuda sina anställda ett Friskvårdsbidrag. Pengarna går att använda till att täcka en del av ett bundet medlemskap, men kan också omvandlas till “klippkort” så att man får full valuta för sitt Friskvårdsbidrag utan att behöva lägga till “egna” pengar.

Kontakta oss på mail så hjälps vi åt att hitta lösningar oavsett vart du arbetar och hur stort Friskvårdsbidrag du får. Vi ordnar så att du får träna hos oss helt enkelt!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.